Barbatul care te iubeste.

tumblr_mw2blwfirQ1r85dyoo1_500

Barbatul care te iubeste e cel care te priveste mereu in ochi si are puterea de a-ti spune adevarul. E cel care te tine mereu de mana si bratele tale sunt locul lui preferat. E cel care te tine noaptea in brate pentru ca stie cat de frica iti e de intuneric. Barbatul care te iubeste stie ca nu esti perfecta dar te iubeste si te accepta pentru ceea ce esti.

El e cel care va face orice sa iti readuca zambetul pe buze atunci cand esti trista. Te va surprinde mereu cu lucruri si gesturi frumoase care iti rascolesc sufletul. Nu te va lasa niciodata sa adormi suparata si va incerca sa fie mereu alaturi de tine. Omul care te iubeste iti va arata asta prin fapte, pentru ca stie ca vorbele inseamna atat de putin atunci cand faptele inseamna totul. Nu te va lasa niciodata sa te confrunti cu problemele de una singura  ci iti va spune „Sunt aici, vom trece peste asta impreuna!”

Omul care te iubeste e frumos nu prin infatisare, ci prin felul lui de a fi, prin modul in care iti arata cat de frumoasa si speciala esti. Prin faptul ca e mereu langa tine la bine si la rau si te ridica atunci cand tu nu mai ai putere sa o faci.

Barbatul care te iubeste iti va iubi inima si mai apoi trupul. Va dori sa cunoasca ascunzisurile inimii tale, sa te descopere, sa te inteleaga si sa vada cine esti tu cu adevarat, va sti ca sufletul tau e mult mai important si ca e o prostie sa iti daruiesti trupul unui om care nu iti iubeste sufletul.

Barbatul care te iubeste va dori sa devii sotia lui si va lupta sa iti castige increderea, respectul, iubirea si „DA-ul” tau spus din inima.

NU te vinde ieftin ci asteapta-l pe barbatul care te va aprecia la adevarata ta valoare!

Reclame

Un gând despre &8222;Barbatul care te iubeste.&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s