Un barbat adevarat e barbatul unei singure femei.

tumblr_lfwrk2RYm11qf0yqxo1_500

Am intalnit multi barbati, frumosi si nu ma refer doar la frumusetea fizica. De cele mai multe ori m-a atras la un barbat frumusetea sufletului. Am cautat sa ii cunosc sufletul si mintea si m-am indragostit de ceea ce era el cu adevarat.

Am intalnit si barbati ”urati” si rai, care nu aveau ce oferi, decat bani si plimbari cu masina femeii de langa el. Care in loc sa spuna o vorba buna spusa din suflet, prefera sa spuna o injuratura, care se credea barbat cu adevarat (macho man) doar atunci cand o facea sa se simta inferioara pe femeia de langa el.

Am vazut barbati care se simteau bine atunci cand umileau o femeie chiar daca stiau ca o doare.

Sunt mii si mii de barbati pe lumea asta, respectuosi, dragastosi, prietenosi, iubitori, rai, prefacuti, fara scrupule, fara respect, etc.

Singurul barbat adevarat este cel care stie sa iubeasca si sa respecte femeia; cel caruia nu ii e rusine sa isi puna femeia pe primul loc si sa arate asta intregii lumi.

Cel care are curajul sa spuna in gura mare, e a mea si o iubesc.

Un barbat adevarat este cel care il pune pe primul loc pe Dumnezeu pentru ca stie ca Dumnezeu i-a daruit femeia de langa el ca sa o iubeasca, sa o protejeze si ca sa ii ofere tot ce are mai bun.

Femeia a fost luata din barbat si doar la pieptul lui se simte acasa, se simte protejata si iubita.

Femeia iubita e de zeci ori mai frumoasa si mai infloritoare. Si ea la randul ei ofera iubire si respect barbatului de langa ea.

Barbati, iubiti-va femeile si aveti grija de ele pentru ca v-au fost date de Dumnezeu cu un scop: sa va iubeasca cu tot ce au si sa va faca viata mai frumoasa!

„Cine nu stie sa pretuiasca ce are, pierde. „

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s