Despre iubire

Îl pot iubi cu adevarat doar pe omul pe care il admir. Iubirea se naste din admiratie, respect, incredere, prietenie, cunoasterea celuilalt.

Vreau langa mine un om care sa ma ajute sa cresc din toate punctele de vedere, un om care sa ma inspire sa-mi ating potentialul maxim. Un om care sa poata iubi si aprecia tot ceea ce eu nu iubesc la mine. Un om indeajuns de puternic care sa ma ajute sa fiu eu insami mereu, care sa-mi accepte nebuniile, bucuriile, tristetile, un om care sa ma ajute sa devin cea mai buna versiune a mea.

tumblr_og0euebgrg1u6avmao1_500

Cred ca iubirea se implineste atunci cand doi oameni isi doresc sa creasca impreuna, sa se cunoasca, sa-si exploreze mintile unii altora, sa aiba un scop impreuna si sa lupte pentru a-si implini visele.

Iubirea dintre doi oameni maturi are loc atunci cand cei doi lupta pentru visul lor, impreuna sau separat, se accepta si inteleg ca sunt imperfecti dar au puterea de a-si construi o lume perfecta, o lume a lor in care nu e loc de egoism, invidie, nesiguranta, indiferenta si neincredere.

tumblr_ogabzs4KqR1qi8kg0o1_500

Dorinta de a construi ceva frumos impreuna, libertatea fiecarui individ, intelegerea, incredera, respectul, iubirea, acceptarea ca celalalt nu e perfect dar poate sa isi exploreze potentialul la maxim si sa devina cea mai buna versiune a sa, toate acestea ajuta la avea o relatie sanatoasa si o pot transforma in cel mai frumos loc unde doi oameni se regasesc, se iubesc si se sustin reciproc.

N-ar trebui sa il iubesti pe cel de langa tine pentru ceea ce e ci pentru ceea ce stii ca va deveni.. pentru potentialul pe care il vezi in el.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s